Team

Team är byggstenarna i våra organisationer. De enskilda individernas briljans och skicklighet driver mänskligheten framåt i kliv och hopp. Det är dock teamen som i huvudsak gör jobbet. Team med kabinpersonal ser till att passagerarna har det bekvämt när de reser. Ingenjörsteam bygger maskiner och motorer. Team med läkare och sköterskor reparerar skadade kroppar efter olyckor. För många människor är arbetet en följd av teamupplevelser allt eftersom de rör sig från en grupp till en annan. När arbetsdagen är över fortsätter teamarbetet. Flertalet familjer fungerar som team. Föreningar, klubbar och andra sociala grupper har mycket gemensamt med arbetsteamen.

Alla dessa teams betydelse har fått oss att skapa en verktygslåda som ska hjälpa er att utveckla just ert team. Vi jobbar efter en modell som innebär att vi först kollar av vart ni befinner er som ett team på en skala från 1-25. Vid 1 känner ni inte varandra och vid 25 är ni ett väl fungerande team. Modellen vi valt att jobba med är mycket konkret och innan kursens slut så har ni en förbättringsplan med hem som vi sedan följer upp 30 dagar efter er hemkomst. Vi är av den åsikten att det är av största vikt att mål är mätbara och varför är det då så viktigt att mål kan mätas? Jo, för att ni ska kunna se de framsteg ni gör. Så ni förstår att det här är mycket konkret och ger er värdefulla verktyg i er kommande utveckling.

Alla team har olika behov och resurser så vi kollar av med er vad just ert team befinner sig och lämnar sedan ett förslag på en teamutveckling med oss. Här bredvid finner ni exempel på ett par olika upplägg ur just denna modell som ni sedan fritt får använda i er organisation.

”Grupper hittar oftast vägen om de vet vart de ska gå”

Läs mer om Team i menyn till vänster.


Skicka in din offertförfrågan här!

Nyhetsbrev

Vill du ha våra nyhetsbrev per mejl? Skicka oss din e-postadress via formuläret.


7